Klimatsnack på Klossen

Statsvetare Irina Mancheva (SLU) och Liv Oscarsson (Naturskyddsföreningen i Umeå med omnejd) försöker förstå varför våra politiker inte når uppsatta klimat- och miljömål – trots att kunskap och ambitioner finns. Irina går igenom aktuell forskning och vi försöker sedan tillsammans med publiken reda ut varför vi inte verkar kunna rädda miljön och klimatet!
Kulturhuset Klossen, Ålidhem centrum. 25 januari 18.00. Anmäl dig till umea@naturksyddsforeningen.se senast den 21 januari så får du en matig macka och fika till föreläsningen. Ingen föranmälan krävs (om du inte vill ha något att äta).

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.