Föreläsning: Är Umeå en hållbar stad?

Är Umeå en hållbar stad? Den frågan ska Norrlandsexperten Arne Müller och fotografen Stefan Persson försöka svara på under en föreläsning som anordnas inom Naturskyddsföreningen Umeås valprojekt i samarbete med Studiefrämjandet.

När? Torsdag 24 maj kl 18.30
Var? Umeå Folkets Hus

Norrlandsexperten och journalisten Arne Müller tillsammans med fotografen Stefan Persson synar de senaste energiska satsningarna på stadsplanering, trafiklösningar och handelns utveckling i Umeå. Nu sätts dock käppar i hjulen för de miljömässiga ambitionerna att lyckas bli Europas miljöhuvudstad. Välkomna på en gratis och intressant föreläsning!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.