Naturguide/natureguide för/for nyanlända/newcomers

Vi vill introducera flyktingar och asylsökande till den svenska naturen, erbjuda på upplevelser samt få dem att känna trygghet i skogen. Vi söker DIG som kan hjälpa till med att organisera och håller i promenader i stadsnära natur eller dagsturer till skogsområden med höga naturvärden. Delmoment är pedagogisk lek, naturorientering, allemansrätten, ätbara växter, djur- och spårkunskap, samt ömsesidig erfarenhetsutbyte om naturen i deltagarnas hemområden.

Anmäl dig via Facebook eller via e-post se nedan.

We want to introduce refugees and asylum seekers to the Swedish nature, invite them to enjoy and feel secure in our forests. We need YOU who can help us organize shorter walks or day trips to forests in and around Umeå. This includes pedagogical games, orienteering, the right of public access, edible plants, animals and reading tracks. Participants are also encouraged to learn from each other about nature in their home countries.

Apply by Facebook or by email see below.

Plats/location vinterträdgården Geografigränd 2-12 Ålidhem. tid/time 14:00 24/9.

Facebook

Mail

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.