Studiecirkel – Mat, mark och mångfald – vägen till en hållbar livsmedelsproduktion.

Det är med glädje vi kan erbjuda en studiecirkel om mat, mark och mångfald.

I samarbete med Studiefrämjandet så startar kursen den 3 februari på Klossen på Ålidhem.

Visst låter det intressant.

Mer information om du klickar på denna länk till Studiefrämjandets information.

Detta är en satsning från Naturskyddsföreningen tillsammans med Ekologiska Lantbrukarna och Studiefrämjandet.

Målgrupp:
Den riktar sig till alla som är intresserade av vårt framtida matsystem. Såväl konsumenter som producenter.

Här får vi en chans att samla lokala aktörer och tillsammans utveckla kunskap och kraft för att skapa trygga matsystem och landskap rustade för framtiden.

Tillsammans förändrar vi landskapet – en tugga i taget!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.