Klimatmanifestation – Global Climate Strike For Future (Umeå)

Vi har ett akutläge på jorden. Ändå ser vi inga krismöten och krisplaner. Vi måste nu få politiker på alla beslutsnivåer att se att vårt hus brinner. Så att stad efter stad och land efter land deklarerar nödläge och drar i handbromsen för ”business as usual”. Du behövs. Tillsammans kan vi göra Global Strike For Future den 15 mars till ett uppvaknande (KlimatSverige). Slut upp i mängden av människor som vill se Sverige och världen i linje med Parisavtalet. För framtiden på jorden!

Tid: 12-13.00

Plats: Stadshuset, Umeå

Läs mer och gå med i eventet här.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.