Teater Slutet enligt Rut – Fota och vinn biljett!

Var med i utlottningen av fribiljetter till teatern Slutet enligt Rut den 21 april på Vävenscenen! Naturskyddsföreningen anordnar en fotoutställning under temat ”MIN SKOG” i anslutning till föreställningen där vi uppmanar våra medlemmar att skicka in bidrag. Bland inskickade foton lottar vi ut 5 fribiljetter till teatern. Bidrag till tävlingen, ”Min skog”, skickas till styrelsen.umea@naturskyddsforeningen.se senast lördag den 14/4. Ange Min skog i ämnesraden

OBS! Kom ihåg att skriva om du vill vara anonym eller om du inte vill att ditt bidrag används på Naturskyddsföreningen Umeås Facebooksida och hemsida.

Om teatern:
Riksteatern sätter upp ett antal föreställningar på temat Människa och Natur. Slutet enligt Rut är en av dessa föreställningar i samarbete med Umeå Teaterförening och Studiefrämjandet.

Slutet enligt Rut är ett svart humoristiskt familjedrama om arv, skuld och uppgörelse. Rut vägrar att dö. Hon fyller snart 112 år och barnbarnen Robin och Kim väntar på att få ärva hennes skog som har legat i träda i över 40 år. Till varje pris ska Rut se till att skogen får rå om sig själv, utan mänsklig inblandning. En svart komedi om arv, begär och oförenliga drömmar. Pjäsen skrivs av Jesper Weithz och regisseras av Nora Nilsson. Se trailer till föreställningen här.

Var: Kulturhuset Väven Umeå, Vävenscenen
När: 21 april kl. 18.00 (Kom i tid för att hinna mingla och titta på vår fotoutställning).
Pris: Medlemmar betalar 140 kr, 90 kr för ungdomar