Samtal med Björn Forsberg – Jordens Vänner

Se vårt samtal med Björn Forsberg från Jorden Vänner – som överklagat utbyggnaden av ännu mer externhandel på Ersboda – Sandbäckens handelsområde. Ett samtal om skog, tillväxt, samhällsplanering och konsumtion.
Diskutera med oss i kommentarerna – tycker du det behövs mer externhandel i Umeå?
Videon är en förkortning av hela samtalet. På Soundcloud kan du lyssna på hela – med bonusmaterial som ett längre resonemang om externhandelns effekter, IKEAs etablering och Umeå kommuns planering för hållbarhet. Lyssna här:

Klicka på bilden så omdirigeras du till samtalet med björn Forsberg


Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.